FAQ

Je kunt je aanmelden door rechtsboven op 'Inloggen/Registreren' te klikken. Vervolgens klik je op de knop 'Registreren' onder 'Account aanmaken'. Je vult hier je e-mailadres in en bedenkt een wachtwoord. Vervolgens klik je op de knop 'Bevestig de aanmelding'. Je ontvangt een bevestigings-email waar je je account moet activeren door te klikken op de knop ‘Activeer je account’. Je kunt hier registreren.

Je moet je éénmalig registreren om je gegevens bij ons bekend te maken, zodat we je kunnen herkennen wanneer je wilt bieden op een veilingitem. Na deze éénmalige registratie kun je inloggen met je e-mailadres en je nieuw gekozen wachtwoord.

Ja, wanneer je eenmaal geregistreerd bent en je account hebt geactiveerd, kun je gewoon op www.hartstichtinglovecovers.nl inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Doe dit iedere keer wanneer je een bod wilt plaatsen.

Dan klik je op de inlogpagina op 'Wachtwoord vergeten' waar je jouw e-mail adres invult. Hierna ontvang je van ons een e-mail met een link. Klik hierop en je komt op de pagina waar je jouw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Wanneer je bent ingelogd, kun je beginnen met bieden. Veilingen starten met het bij de kavel vermelde minimumbedrag. Om een hoger bod te plaatsen kun je een hoger bod invoeren. Je ontvangt daarna een mail om het bod te verifiëren. Indien je nog steeds akkoord bent, klik je in de mail op Verifieer bod.

Jouw bod verschijnt nu in het overzicht van biedingen onder het desbetreffende veilingitem.

Houd de biedingen van je medebieders goed in de gaten en breng eventueel zelf een hoger bod uit. Dit gaat volgens de hierboven aangegeven procedure. Je ontvangt ook een e-mail als jouw bod wordt overboden.

Indien je bij het aflopen van de veiling het hoogste bod hebt uitgebracht, ben je de winnaar. Je ontvangt dan een e-mail met de informatie van de kavel en de betaalinformatie. Je wordt verzocht de betaling binnen 14 dagen te voldoen. Het geld wordt rechtstreeks overgemaakt naar de Hartstichting.

De veiling zal ook voorbijkomen op de social media kanalen van Masters of LXRY en de Hartstichting

Het volledige bedrag van de veiling komt ten goede aan de Hartstichting. Wil jij meer weten over hoe de Hartstichting het geld besteedt? Kijk dan op www.hartstichting.nl voor meer informatie.

Bovenop het geboden bedrag worden 5% veilingkosten in rekening gebracht. De bedragen zijn inclusief BTW.

Nee, de Hartstichting & LXRY's Love Covers zijn niet te koop. Wel kun je met een bod van € 5.000,00 jouw favoriete Love Cover uit de veiling laten halen.

Aangezien de Love Covers onderdeel uitmaken van de Walk of Love kun je jouw gewonnen item niet direct meenemen. Na betaling van de factuur welke je ontvangt per mail, wordt de Love Cover aan je verzonden.

Je ontvangt jouw gewonnen Love Cover inclusief lijst op het door jouw opgegeven adres.